In ketose!
5 april 2019
Twee jaar! Twee jaar wordt one 3e kiddo over een maand! Superleuk, heerlijk draakje dat het is…
Maar toch ook wel een besef momentje. Okee, dus al twee jaar ben ik nog steeds niet terug op mijn gewicht van voor de zwangerschap..

Steevast als iemand me zei: “Oh, jij bent al wel weer terug op je gewicht… ” Dan zei ik: “Nou, er moeten er eigenlijk nog drie kilo af, maar ach, je kent het, de broeken passen weer dus dat komt nog wel”. Nou, niet dus!

En nog erger… Ik heb een geweldige gave nieuwe weegschaal, en wat blijkt. Die drie kilo mogen er echt wel vijf zijn! En daarom moet ik weer aan de bak!

En jullie? Jullie zijn mijn stok achter de deur! Ik ga vanaf vandaag aan de gang in Fase 1 van het programma. En door mijn afvalproces met jullie te delen, er over te gaan bloggen, hoop ik te voorkomen dat ik zwelg in de welbekende excuusjes (ja ja, ook ik…)

Jullie zijn mijn stok achter de deur!

Nu weet ik dat ik een langzame afvaller ben, toch ga ik ervoor om die vijf kilo in de maand april eraf te krijgen.
Dan kan ik in mei beginnen met stabiliseren en ben ik klaar voor de zomer!

Dus vanaf nu zal ik met regelmaat een update geven over hoe het me afgaat.
Ook zal ik op insta wat meer foodpics posten van mijn maaltijden. Wie weet inspireert het jullie.. (www.instagram.com/slimshapebladel)

Enne.. mocht je nu denken “Ja ik moet ook echt aan de bak!”… Bel, app of mail!

Dan doen we het samen!

 

Els Jansen
Els Jansen
Mijn naam is Els Jansen, ik ben 37 jaar, getrouwd en heb drie dotjes van kinderen. Uit ervaring weet ik hoe het voelt, het keer op keer met een nieuw dieet starten, om dan inderdaad wat af te vallen, maar daarna ook weer aan te komen... Onder het kopje 'Even voorstellen' lees je meer over mij.

1 Comment

  1. Jolanda schreef:

    Els dat gaat jou lukken. Nu geeft ik jou een …… onder je kont. Die heb ik ook nodig gehad en dat hielp gogo Els 👍🏻🤙🏻🤞🏻💪🏻

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
Welkom bij Slim & Shape!

Kan ik iets voor je betekenen? Of heb je een vraag voor me? Laat het me hier weten, ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk!

Vriendelijke groetjes, Els