Samen gaat het lukken!

De kracht van PS Food & Lifestyle zit 'm in de begeleiding. Bedenk wel, het afslankproces begint altijd bij jezelf. Jij moet het doen! Jij verricht het meeste werk, maar ik zorg ervoor dat je er niet alleen voor staat. Ik begeleid je door de fases heen, en leer je je oude eetgewoontes vervangen voor verantwoorde nieuwe eetgewoontes. En op de momenten dat je het even niet ziet zitten, ben ik er om je daar doorheen te helpen. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. En of je nu 5 of 50 kilo kwijt wilt, samen gaan we ervoor!

Voordat je begint hebben we eerst een vrijblijvend kennismakings/ intakegesprek.
Tijdens dit gesprek worden startgewicht, BMI, vet-,en spiermassa gemeten en berekend. We bespreken jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand.
Samen bepalen we jouw streefgewicht. Deze intake duurt ongeveer een uur.

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult (ca. 15-20 min) voor begeleiding en om te wegen. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je nog enige tijd onder begeleiding.

De fases die je doorloopt

Fase 1, de strikte fase: Aan de slag met het verliezen van gewicht
In de eerste strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Laat je niet afschrikken door het woord 'strikte', de meeste mensen ervaren dit juist als de gemakkelijkste fase. Je hebt namelijk elke 2,5 uur een eetmoment en je weet precies wat je wel en niet mag eten. Naast de producten van PS Food & Lifestyle heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers.

Fase 2, de overgangsfase: op weg naar je streefgewicht
Heb je 80% van je streefgewicht bereik? Dan ben je al een flink eind op weg! Hoogste tijd voor de tweede fase. In deze overgangsfase worden de PS Food & Lifestyle stapsgewijs vervangen door 'gewone' voedingsmiddelen zoals graanproducten, brood, fruit.

Fase 3, de stabilisatiefase: op gewicht blijven
Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang onder begeleiding. In deze fase gebruik je alleen nog de tussendoortjes van PS Food & Lifestyle. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke richtlijnen om blijvend gezond en gevarieerd te eten en je streefgewicht te behouden.