De fases die je doorloopt

Fase 1, de strikte fase: Aan de slag met het verliezen van gewicht
In de eerste strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Laat je niet afschrikken door het woord 'strikte', de meeste mensen ervaren dit juist als de gemakkelijkste fase. Je hebt namelijk elke 2,5 uur een eetmoment en je weet precies wat je wel en niet mag eten. Naast de producten van PowerSlim heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers.

Fase 2, de overgangsfase: op weg naar je streefgewicht
Heb je 80% van je streefgewicht bereik? Dan ben je al een flink eind op weg! Hoogste tijd voor de tweede fase. In deze overgangsfase worden de PowerSlim stapsgewijs vervangen door 'gewone' voedingsmiddelen zoals graanproducten, brood, fruit.

Fase 3, de stabilisatiefase: op gewicht blijven
Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf je na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang onder begeleiding. In deze fase gebruik je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke richtlijnen om blijvend gezond en gevarieerd te eten en je streefgewicht te behouden.