Recepten voor iedere fase!

Power Slim heeft voor iedere fase diverse recepten. Deze overheerlijke recepten worden regelmatig aangevuld met
nieuwe recepten waardoor het variëren met Power Slim alleen maar eenvoudiger wordt.
Als je je streefgewicht hebt bereikt zijn ook voor de fase "gewichtbehoud" recepten te vinden.
Klik hieronder op de fase die op jou van toepassing is voor veel diverse recepten, voor iedere fase en voor iedere maaltijd! Daaronder hebben we een paar lekkere suggesties voor je!

Sandwiches met asperges en ham

Ingrediënten:

• 2 sneetjes Power Slim toast
• 50 g witte en groene asperges, beetgaar
• gekookt en in stukjes van 5 cm
• 2 plakjes gekookte achterham
• 2 el magere kwart
• 1⁄2 tl mosterd
• 1⁄2 tl Power Slim honing
• rucola
• snufje kerriepoeder
• zout, peper
• 1⁄4 groene paprika, in reepjes
• 1 el olijfolie


Bereidingswijze:

Meng de kwark met de mosterd, Power Slim honing, een snufje kerriepoeder, peper en zout. Besmeer de 2 sneetjes toast met het kwarkmengsel. Bedek 1 sneetje met groene en witte asperges en leg bovenop een laagje ham. Bedek met het tweede sneetjes toast. Serveer met enkele blaadjes rucola


 

Roerbakschotel varkensfilet met sperziebonen

Ingrediënten:

• 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
• 150 g champignons, in stukjes
• 100 gram varkensfilet of blanke schnitzel, in blokjes
• 1⁄2 ui, in stukjes
• 50 g hamblokjes
• 1 el Kikkoman sojasaus
• 1 el zonnebloemolie
• 1 tl sambal
• zout, peper

Bereidingswijze:

Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee

 

Maaltijdsoep Tomaat (4 personen)

Ingrediënten:

• 2 uien, fijn gesnipperd
• 2 tenen knoflook, fijn gesneden
• 2 blikken gepelde tomaten
• 1 gele paprika, in blokjes
• 1 groene paprika, in blokjes
• 1 courgette, in blokjes
• 100 g volkoren vermicelli/macaroni
• 1 schaal verse soepballetjes
• 2 el olijfolie
• 1 meergranen stokbrood
• 1 tl gedroogde oregano
• 1 tl paprikapoeder
• Peper
• Zout

Bereidingswijze:
Verhit olie in een grote soep/braadpan. Bak hierin de ui met knoflook in 1 minuut glazig. Voeg de tomaten uit blik, oregano, paprikapoeder, peper en zout toe en breng aan de kook. Laat 5 minuten koken. Pureer met de staafmixer tot een gladde soep.

Zet de pan terug op het vuur. Voeg de paprika’s en courgette toe. Laat een paar minuten koken. Voeg de gehaktballetjes en vermicelli toe, kook zachtjes tot de vermicelli gaar is. Serveer met een paar stukjes stokbrood.
Open chat
Welkom bij Slim & Shape!

Kan ik iets voor je betekenen? Of heb je een vraag voor me? Laat het me hier weten, ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk!

Vriendelijke groetjes, Els
Powered by