In ketose!
5 april 2019
tweede weegmoment
18 april 2019
Show all

update

Zo! We zijn nu anderhalve week aan de gang. Tijd voor een update!! 

Hoe het gaat? Nou, eigenlijk best goed. Ik kom er achter dat het wel werkt, deze blog en jullie, als míjn stok achter de deur! Want geen resultaat boeken terwijl iedereen mee kan lezen, is natuurlijk een no-go! Benieuwd wat de weegschaal aangaf?

 In de eerste week -/-1,3 kilo eraf. Hoppa!!

Het gaat dus lekker. Ik zit in de goede flow. Waar ik normaal toch wel eens kan denken: “Ooh, dat wil ik ook!”  als man en kids lopen te snaaien, doet het me nu helemaal niks. Ik voel me prima,  en heb genoeg energie, ondanks dat het halve huis hier aan het kwakkelen is…

Tijd om nieuwe recepten uit te proberen!

 

Het weekend ging ook prima. Waar de kids pizzerette aten, had ik een lekkere pasta voor mezelf gemaakt. Zaterdags heb ik wel een wijntje op, toen mijn vriendinnetje kwam kletsen. Toen er op zondag frietjes op tafel kwamen, had ik een heerlijke salade carpaccio! En zo kwam ik het weekend prima door!

En eergisteren maakte ik een heerlijke risotto. Een recept wat al superlang op de receptenpagina van PowerSlim staat, maar ik simpelweg nog nooit gemaakt heb. Klinkt goed, he?  Mijn eigen versie zag er misschien niet zo mooi uit als op het plaatje hieronder, zoals je op instagram zag. Toch smaakte hij top!

www.powerslim.nl/koolhydraatarme-recepten/champignon-risotto

Doel voor komende week; minimaal -/- 1 kilo! Goed erin blijven, in het programma, ook in het weekend! Want dat weekend, is een tricky ding voor mij, daar ben ik nu alweer achter.. Je kent het, vol programma,ander ritme, minder water, misschien toch een wijntje, of twee….

En ja dat water drinken, de eerste week lukte het zonder moeite, ik dacht er niet eens over na, terwijl ik de afgelopen dagen toch al minder heb gedronken. En water drinken is belangrijk, de afvalstoffen worden door water via de nieren afgevoerd.

Deze week zijn er nieuwe producten binnengekomen. De scones, en het chocoladebroodje! Daar ga ik dit weekend lekker van genieten als ontbijt, en lunch! En op Pinterest zag ik wat lekkere recepten voorbij komen, dus ik ga lekker kokkerellen, en nieuwe gerechten uitproberen.

 

Fijn weekend!

 

Els Jansen
Els Jansen
Mijn naam is Els Jansen, ik ben 37 jaar, getrouwd en heb drie dotjes van kinderen. Uit ervaring weet ik hoe het voelt, het keer op keer met een nieuw dieet starten, om dan inderdaad wat af te vallen, maar daarna ook weer aan te komen... Onder het kopje 'Even voorstellen' lees je meer over mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Welkom bij Slim & Shape!

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag voor me? Stuur een berichtje. Ik beantwoord je zo snel mogelijk!

Hartelijke groet,
Chantal