Even voorstellen

Mijn naam is Els Jansen, ik ben 37 jaar, getrouwd en heb drie dotjes van kinderen. Uit ervaring weet ik hoe het voelt, het keer op keer met een nieuw dieet starten, om dan inderdaad wat af te vallen, maar daarna ook weer aan te komen...

Na het krijgen van die dotjes van kinderen, bleven er weer wat kilootjes aan me kleven. Als ik mezelf op foto's terug zag, baalde ik. Ik voelde me rijk, vanwege de kinderen, maar tegelijkertijd niet happy. Ik wilde graag slanker zijn en weer lekkerder in mijn vel zitten.
Na verschillende afvalmethodes te hebben geprobeerd kwam PS Food & Lifestyle op mijn pad. Geen dieet, maar een afslank-programma. En wat bleek? Dit werkte! Ik viel zonder moeite 10 kilo af, en nu kost het me weinig moeite om op dit gewicht te blijven. Wat ik bereikt heb, hoe ik me voel, dat gun ik echt iedereen!

Zo enthousiast dat ik geworden ben over dit concept, bedacht ik me: hier wil ik meer mee gaan doen, ik wil dit delen! Daarom ben ik me gaan verdiepen in PS Food & Lifestyle, heb ik de academy gevolgd, en ben ik voedingscoach geworden.
Nu, vijf jaar later, heb ik een HBO opleiding tot voedingsdeskundige succesvol afgerond, nog enkele cursussen gevolgd met betrekking tot emotie eten en coaching, en ben ik afgelopen jaar geslaagd voor de HBO opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur.
Wil jij ook graag wat kilo's kwijt, en vindt je het belangrijk om hierbij een persoonlijke begeleiding te krijgen, neem dan contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek.