Recensies

Staat binnenkort jouw verhaal hier ook bij?

"Echt een aanrader als coach, maar zeer zeker als persoon."

Tijdens mijn stabilisatiefase ben ik geswitcht van coach en bij Slim&Shape terecht gekomen. Chantal heeft veel kennis op het gebied van voeding, beweging en coaching. Is niet opdringerig met de verkoop van producten, maar geeft juist advies over welke voeding/producten je het beste in de supermarkt kunt kopen om een gezonde leefstijl te behouden.

Echt een aanrader als coach, maar zeer zeker als persoon.

- Anoniem

"Haar prettige persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt"

Zowel als lifestyle coach, maar ook haar achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige maakt dat Chantal veel kennis heeft over een gezondere levensstijl.

Haar prettige persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt en zo fijn kunt werken aan jouw doelen.

Een echte aanrader.

- M. Timmermans, Hooge Mierde

"Een leefstijl die bij mij past"

Na mijn zwangerschap wilde ik weer graag terug naar mijn gewicht van voor mijn zwangerschap. Na diverse lijnpogingen en diëten lukte het mij maar niet om mijn oude gewicht terug te krijgen. Via een vriendin kwam ik bij Chantal terecht.

In het eerste prettige kennismakingsgesprek kwam ik al snel tot de conclusie dat ik veel te weinig at. Mijn lichaam stond in een spaarstand. Chantal gaf me de nodige tips en met behulp van op maat gemaakte voedingsschema’s begon ik aan mijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Wekelijkse coaching en daarbij een weegmoment waren voor mij een extra stimulans. Een stimulans en een motivatie om door te gaan met deze gezonde leefstijl. Een leefstijl die bij mij past.

Ik ben Chantal erg dankbaar voor de goede gesprekken, de motivatie en de stok achter de deur, maar vooral voor mijn gezonde aangepaste leefstijl en mijn gewicht zoals deze was voor mijn zwangerschappen!

- Kristel, Hoogeloon

"Echt verstand van lichaam , voeding en gezondheid."

Zeer deskundig, echt verstand van lichaam , voeding en gezondheid. Vriendelijk en een mooi aanbod, van producten.

Topper!

- T. Bressers, Netersel