Recensies

Staat binnenkort jouw verhaal hier ook bij?

"Eindelijk iets gevonden wat bij me past."

Ongeveer vier maanden geleden contact gezocht met Chantal die ik nog kende van de sportschool. Na vele pogingen om wat af te vallen eindelijk iets gevonden wat bij mij past. Je krijgt bij Slim & Shape zeer goede begeleiding. Chantal is medisch onderlegd, geeft je inzicht in etiketten/producten, heeft alle tijd en geduld. Ik vind het een aanrader als je op een goede manier wat aan je gewicht wilt doen.

- Ans van der Velden, Hoogeloon

"Echt een aanrader als coach, maar zeer zeker als persoon."

Tijdens mijn stabilisatiefase ben ik geswitcht van coach en bij Slim&Shape terecht gekomen. Chantal heeft veel kennis op het gebied van voeding, beweging en coaching. Is niet opdringerig met de verkoop van producten, maar geeft juist advies over welke voeding/producten je het beste in de supermarkt kunt kopen om een gezonde leefstijl te behouden.

Echt een aanrader als coach, maar zeer zeker als persoon.

- Anoniem-

"Haar prettige persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt"

Zowel als lifestyle coach, maar ook haar achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige maakt dat Chantal veel kennis heeft over een gezondere levensstijl.

Haar prettige persoonlijkheid zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt en zo fijn kunt werken aan jouw doelen.

Een echte aanrader.

- M. Timmermans, Hooge Mierde

"Prettig in de omgang en geeft zeer goed advies"

Bij Chantal heb ik het re-boost programma gevolgd met als doel mijn gezonde levensstijl terug te krijgen. Dat is zeker gelukt.

Ze is prettig in de omgang en geeft zeer goed advies. Naast de Ps. Food & Lifestyle producten geeft ze ook advies over welke producten je in de supermarkt kunt kopen. Tevens wisselt ze heerlijke gezonde, makkelijk te bereiden recepten uit.

Chantal is een mooi mens.

- Kim, Bladel

" Alleen was dit niet gelukt "

Mede dankzij een geweldig stimulerende coach, heb ik mijn gewenste gewicht bereikt. Ondanks mijn leeftijd van 75 jaar wilde ik toch 12 kilo afvallen. De weging bij Chantal geeft inzicht; mijn spiermassa was laag en mijn vetmassa verhoogd. In 12 weken tijd heeft Chantal mij naar een gezonde leefstijl gecoacht. Mbv. eiwitrijke producten is mijn spiermassa enorm gestegen, mijn vetmassa gedaald en mijn gewenste gewicht bereikt! Tijdens het wekelijks consult neemt Chantal alle tijd en besteedt aandacht aan etiketten lezen. Hier heb ik zeer veel van geleerd en maak nu in de supermarkt de juiste gezonde keuzes.

Mijn dank is groot, alleen was dit niet gelukt!

- Marianne, Reusel

" Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen"

Door de wekelijkse coaching bij Chantal heb ik een gezonde leefstijl gecreëerd. Ik ben 14 kilo afgevallen en voel me energieker dan ooit tevoren.

Aanrader met zeer goed luisterend oor!

- Irma V. Reusel

" Zeer veel ervaring, no nonsense "

Chantal zet zich altijd voor 110% in. Heeft zeer veel ervaring en dat komt in haar consulten terug. Is betrokken, communicatief sterk, heeft passie voor koken (gezonde recepten) en sport. Een echte motivator!

No nonsense, voor iedereen advies op maat.

- Liesbeth, Arendonk

" Geeft begeleiding die bij je past"

Een kort maar krachtige review; Chantal geeft begeleiding die bij je past!

- Monique Wilting-

"Ik zit weer op mijn streefgewicht"

Vorig jaar heb ik door een blessure minimaal/niet kunnen sporten en hierdoor was ik 3-4kg aangekomen.
Chantal heeft me kundig en professioneel begeleid en ik zit binnen een periode van 2 maanden weer op mijn streefgewicht. Dit heb ik bereikt met heerlijke recepten en gezonde voeding.
Mijn spiermassa heb ik kunnen behouden en ben alleen mijn vetmassa kwijt.

Echt een aanrader!

Hartstikke bedankt Chantal, ook voor het beantwoorden van mijn (vele 😅) vragen.

-Yvonne Peijs-

"Ik heb het gewicht bereikt waardoor ik weer lekker in mijn vel zit"

Ik heb in Chantal de perfecte "stok achter de deur" gevonden die ik nodig had.
Ze denkt met je mee en staat altijd voor je klaar.
Ik heb, mede door haar, het gewicht bereikt waardoor ik weer lekker in mijn vel zit. Ik ga vol vertrouwen de volgende fase in met haar.

Bedankt Chantal, Ik.......maar ook jij bent een kanjer!!

-Marjo Wintermans, Eersel-

"Niet verwacht, maar toch gelukt"

Iedereen kan zich leefstijlcoach noemen, maar Chantal mag deze titel zeker dragen.

Niet verwacht, maar toch gelukt.
Gewicht -28 kilo.

Mijn dank is groot.
-Marc, Hapert-

"De juiste plek, gericht op lange termijn"

Binnen een paar maanden heb ik mijn streefgewicht bereikt en ben super blij met het resultaat.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding van Chantal. Ze is een fijn persoon, eerlijk, direct en no nonsense. Ze helpt je met het maken van betere keuzes en de recepten zijn heerlijk. Ik eet lekkerder dan 'normaal'.

Je merkt dat Chantal veel ervaring heeft met begeleiding bieden. Kortom, de juiste plek als het goed wilt aanpakken gericht op langere termijn.

- Maud de Gouw, Bladel

"Professioneel en heel sociaal"

Als je wilt afvallen moet je hier zijn, professioneel en heel sociaal.

Je voelt jezelf meteen op je gemak bij Chantal en ze geeft je super goede begeleiding.

- Wendy H. Bladel

"Een leefstijl die bij mij past"

Na mijn zwangerschap wilde ik weer graag terug naar mijn gewicht van voor mijn zwangerschap. Na diverse lijnpogingen en diëten lukte het mij maar niet om mijn oude gewicht terug te krijgen. Via een vriendin kwam ik bij Chantal terecht.

In het eerste prettige kennismakingsgesprek kwam ik al snel tot de conclusie dat ik veel te weinig at. Mijn lichaam stond in een spaarstand. Chantal gaf me de nodige tips en met behulp van op maat gemaakte voedingsschema’s begon ik aan mijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Wekelijkse coaching en daarbij een weegmoment waren voor mij een extra stimulans. Een stimulans en een motivatie om door te gaan met deze gezonde leefstijl. Een leefstijl die bij mij past.

Ik ben Chantal erg dankbaar voor de goede gesprekken, de motivatie en de stok achter de deur, maar vooral voor mijn gezonde aangepaste leefstijl en mijn gewicht zoals deze was voor mijn zwangerschappen!

- Kristel, Hoogeloon

"Echt verstand van lichaam , voeding en gezondheid."

Zeer deskundig, echt verstand van lichaam , voeding en gezondheid. Vriendelijk en een mooi aanbod, van producten.

Topper!

- T. Bressers, Netersel

"Ik gebruik geen insuline en tabletten meer"

Al jaren heb ik diabetes en was afhankelijk van medicatie, waaronder 4 maal daags insuline. Icm overgewicht waren dit de triggers om mijn leefstijl te gaan omgooien.

Chantal heeft als verpleegkundige zeer veel ervaring op het gebied van suikerziekte, wist meteen welke medicatie ik het beste kon afbouwen, maar wilde daarbij wel de goedkeuring van mijn behandelend arts. Na goedkeuring van mijn huisarts zijn we samen het afvaltraject ingestapt.

Het leefstijlprogramma is heel goed vol te houden en mijn suikers zag je zienderogen beter worden. Nu 4 maanden later, ben ik 22 kilo afgevallen, mijn visceraal vet is met 12 punten gezakt en ik spuit geen insuline meer.

Dankzij de support en coaching in moeilijke tijden is mij dit gelukt.

Super bedankt Chantal
- Jeanne, Bladel.

"Mijn laatste poging om af te vallen is gelukt"

Ik heb van alles gedaan om af te vallen.

Niet een keer echt gelukt.

Over Chantal, Slim & Shape Bladel had ik al veel positieve verhalen gehoord. Dit zou dan ook echt mijn laatste poging worden om af te vallen.
Met behulp van Chantal ben ik dan eindelijk 10 kg lichter!!!!!
Deze gezonde leefstijl kost me geen moeite.

Dankjewel lieve Chantal voor je hulp. Ik raad iedereen jou als coach aan!

-Will van Hest-

"Een begeleiding op eerlijke wijze"

Mijn partner en ik hebben bij Chantal een coachingtraject gevolgd voor het creëren van een gezondere levensstijl.

Chantal verstaat haar vak goed, in heldere taal legt ze je uit waar wat te winnen valt zonder dat je je eetpatroon ( in ons geval )radicaal moet omgooien. Van Chantal kun je een eerlijk antwoord verwachten en ze zal je daarin ook op een eerlijke wijze begeleiden, ze leert je etiketten lezen en producten vergelijken, ook bij de producten uit haar eigen praktijk zal ze je een eerlijke uitleg geven, mooie praatjes daar is ze niet van.

Wij hebben de gesprekken, haar advies en weegmomenten als zeer prettig ervaren en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

-Eric en Patty-

"Echt top begeleiding"

Echt top begeleiding!!
Zelfs tijdens de feestdagen kunnen genieten van heerlijke recepten!! Bedankt voor de tips en de motiverende gesprekken. Ben helemaal happy met mijn gewichtsverlies van -18kg!!!

Chantal zonder jou was dit niet gelukt, thx!

-Linda, Eersel-

"Verstand van zaken"

Chantal is een mooi mens en heeft verstand van zaken.
Is recht door zee en zeer behulpzaam.

Ik zeg aanrader om hier naar toe te gaan!

-Dolinda de Graaf, Knegsel-

"Dankzij handvatten en tips, is het deze keer wel gelukt"

Na drie kindjes wilde ik mijn zwangerschapskilo's kwijt, ik wilde graag afvallen op een manier die bij mij en mijn gezinsleven paste.

Het eerste gesprek met Chantal was erg prettig en vertrouwd. Ze keek echt naar wat ik nodig had en haar medische achtergrond was daarin erg helpend. Chantal gaf mij een op maat gemaakt voedingsadvies en ik kwam om de paar weken terug voor advies met een weegmoment. Ook tussentijds kon ik altijd Chantal als "hulplijn" inschakelen.

Nu 9 maanden later ben ik op een natuurlijke manier, zonder producten, 16 kilo afgevallen. Waar het me eerder nooit is gelukt om echt af te vallen is het me deze keer dankzij handvatten en tips van Chantal wel gelukt.

-Stefanie-