PS Food & Lifestyle betekent niet minder eten, maar ànders eten!

PS Food & Lifestyle is veel meer dan enkel een dieet: het is een aangename manier om op gewicht te komen en te blijven. Terwijl je blijft genieten van lekker eten werk je aan een gezonde evenwichtige levensstijl.

PS Food & Lifestyle helpt je gezonder en slanker van het leven te genieten. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PS Food & Lifestyle producten. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De PS Food & Lifestyle producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen, waardoor het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Met PS Food & Lifestyle ga je dus niet minder eten, maar anders eten!

Je leert niet alleen wat gezond eten precies inhoudt en hoe je je streefgewicht behaald en behoudt, ook krijg je tal van tips en lekkere recepten. Daarnaast biedt PS Food & Lifestyle een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan producten.

Verbaasd? Probeer en ervaar het zelf, vele anderen gingen je voor!