Wat is PS. Food & Lifestyle?

Tot voor kort dacht men dat het innemen van minder calorieën de beste manier was om gewicht te verliezen.

Het PS. Food & Lifestyle programma is echter gebaseerd op een ander uitgangspunt, namelijk de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten én beperking van de hoeveelheid koolhydraten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit een effectievere manier is om af te slanken en het gewenste gewicht ook te behouden.

Het PS. Food & Lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je creëert een blijvende verandering in je eetpatroon.

Het programma bestaat uit drie fases met zes eetmomenten per dag. Deze zijn uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS. Food & Lifestyle producten, verse groenten, vlees en vis. Je gaat niet minder eten, maar anders. Het is makkelijk vol te houden, je stofwisseling blijft hoog en het jojo-effect wordt voorkomen.
Ook voor vegetariërs zijn er voldoende producten om het programma op maat te maken.

Gedurende het programma krijg je begeleiding, tijdens de consulten bespreken we je resultaten, leer ik je wat gezond eten inhoudt en krijg je handige tips. Na het bereiken van het streefgewicht werken we samen aan een blijvende levensstijl. Een stijl die bij jou past en waarin je zelfstandig verder kan!

Wat kost het?

Wat zijn de kosten van het PS. Food & Lifestyleprogramma?  De kosten zijn voor iedereen anders. Afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen, hoeveel producten je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld kost een PS. Food & Lifestyleproduct ca. € 2,60.

Voor een optimaal resultaat is de begeleiding tijdens het PS. Food & Lifestyle programma erg belangrijk. 

Ook zonder het PS. Food & Lifestyle programma kun je bij mij terecht voor een voedingsadvies, weegmoment en een voedingsschema.