Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten!

PowerSlim is veel meer dan enkel een dieet: het is een aangename manier om op gewicht te komen en te blijven. Terwijl je blijft genieten van lekker eten werk je aan een gezonde evenwichtige levensstijl.

PowerSlim helpt je gezonder en slanker van het leven te genieten. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Tijdens je eetmomenten maak je gebruik van de PowerSlim producten. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De PowerSlim producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen, waardoor het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Met PowerSlim ga je dus niet minder eten, maar anders eten!

Je leert niet alleen wat gezond eten precies inhoudt en hoe je je streefgewicht behaald en behoudt, ook krijg je tal van tips en lekkere recepten. Daarnaast biedt PowerSlim een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan producten.

Verbaasd? Probeer en ervaar het zelf, vele anderen gingen je voor!
Open chat
Welkom bij Slim & Shape!

Kan ik iets voor je betekenen? Of heb je een vraag voor me? Laat het me hier weten, ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk!

Vriendelijke groetjes, Els